Recenzije

9,5
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,7
Udobnost
9,5
Lokacija objekta
8,7
Sadržaji
9,7
Osoblje
9,7
Omjer cijene i kvalitete
9,5

Recenzije

    Dorde
    ie

    Prosječna ocjena recenzija

    2,5
    1. veljače 2018.

    bio sam jednu noc. zelim povrat novca

    sve
    ne
    Erik
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. kolovoza 2017.

    Kratko i slatko

    Vrlo ugodan i susretljiv domacin
    Lorena
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. kolovoza 2017.
    Lijep, ugodan i čist apartman! Domaćini jako ljubazni :)
    Marko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. srpnja 2017.

    Savršen odmor

    Vrijeme nam je prošlo prebrzo :D :P
    Samo rijači hvale za domaćine, usluga je bila iznad svih očekivanja. Apartmani i usluga iskaču po kvaliteti daleko iznad ostalih ponuda na Jadranu. Svaka čast!
    Matija Sviben
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    18. srpnja 2017.

    Preporuka svakome za ugodan odmor.

    Preporuka svakome tko zeli provesti ugodan odmor. Super domacin, ugodni ambijent, cistoca objekta na visokom nivou. Savrseno ;) vidimo se uskoro
    Srđan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    20. ožujka 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marija
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    29. kolovoza 2016.
    Kao mladi bračni par, doživjeli smo predivno iskustvo. Apartman taman za dvoje što smo i tražili, sve nadohvat ruke. Posebna pohvala ide domaćinima koji su se potrudili oko svake sitnice. Zajedničke večere u dvorištu, roštilji i druženja sa ostalim gostima, učinili su Apartmani Vinka ugodnim i srdačnim smještajem za svakoga.
    Kristina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    9. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    BOŽICA
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    15. srpnja 2016.

    Ljepo proveden odmor.

    Put do plaže (hodanje uz magistralu).
    Dobrodošlica, prijatni i nenametljivi domačini, čistoča, funkcionalno i ljepo opremljen apartma.
    Ana
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    3. srpnja 2016.
    Odličan, čist i uredan apartman na dobroj lokaciji.
    Yuval
    il

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    16. lipnja 2017.
    Great place, 30 minutes from Zadar. The hosts are very nice and the room is well equipped and very clean.
    Danilo
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    30. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Anna
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    28. lipnja 2016.

    Great

    Great place to stay, very clean and comfortable.Very nice and friendly owner. I'll recomend it to my friends